Yes, ne kovasti odottamani kirjat tuli jo tänään! Töistä tullessa huomasin heti keittiön pöydällä paketin, minkä ulkonäkö kieli kirjasisällöstä, jeeeee... Huippusuoritus Rasalaksen nettikaupalta.

Alle kymmenessä minuutissa olin jo ahminut ensimmäiset tiedonmuruset Ravinto & terveys-kirjasta. Kyllä, olen ihan samaa mieltä, hiilarit ei pidä nälkää poissa edes paria tuntia. Kyllä, uskon puhtaaseen ruokaan. Kyllä vaan, minunkaan mielestä siitä ei ole mitään haittaa, että syö aamiaiseksi oikean aterian. Antti Heikkilä sanoo suomenkielellä itsestään selviä asioita. Asioita, jotka olemme unohtaneet taistellessamme läskiä vastaan.

Huomenna aloitan aamun sienimunakkaalla, pekonilla, kaalisalaatilla ja kupposella kahvia.

Lounaaksi syön salaattia höystettynä sardiinilla.

Päivälliseksi paistan muikkuja voissa. Lisäksi kukkakaalimuusia. Ja marjoja.

Tarkoitus olisi seurata suhteellisen orjallisesti Antti Heikkilän kolmen viikon ruokaohjelmaa. Kerron sitten tunnelmista matkan varrella. Parasta tässä  on se, ettei kaloreita tarvitse laskea, eikä nälkää pitäisi joutua kärsimään (toivottavasti). Mottona on se, että syödään rauhassa ja maha täyteen. Ongelmana minulla todennäköisesti tulee olemaan se, että en uskalla syödä mahaa täyteen. Kornia...

Tänään on olo ollut ihan normaalin väsynyt. Pieni päänsärky muistuttaa päivittäisen Cokis-annoksen puuttumisesta, mutta kestän sen! Nälkä ei ole ollut oikeastaan koko päivänä, mikä on tosi outoa. Yleensä, kun olen laihiksella, olen koko ajan nälkäinen, siis TOSI nälkäinen: silmissä sumenee, huimaa ja otsalle kohoaa kylmänhiki vähänkin jotain ruumiillista tehdessä. Tervettä, eikö? Toivottavasti nyt osaan pitää järjen matkassa tässä touhussa...

Huomenna on PÄIVÄ 1, eli lähdenpä vielä kaalisalaatin tekoon, niin että on sitten aamulla valmiit safkat töihin mukaan otettavaksi.