Non niin, nyt on pääsiäismunat askarreltu ja kivaa oli. Parasta tässä askarteluhetkessä oli se, että joku muu siivosi sotkut! Tietysti nyt pahimmat sotkut jokainen siivosi omalta osaltaan, mutta sellaiset kuin imurointi ja pöytien pesu liimasta, glitteristä, ym sellaisesta, niin ne jäi järjestäjien huoleksi. Itse innostuin tekemään munia decoupage (tulikohan oikein?)-tekniikalla. Tyttö huovutti styrox-munia ja koristeli aitoja munia nauhoilla ja helmillä. Me tehtiin iso kasa tosi hienoja munia!

Ulkona satelee vähän vettä, mutta ajattelin siitä huolimatta lähteä pienelle lenkille. Koirakin tuijottaa minua vaativan näköisenä, että laitas emäntä tossut jalkaan, niin päästään purkamaan energiaa...

Yöunet ovat nykyään aivan olemattomat. Jo viiden tunnin unen jälkeen herään täysin pirteänä. Pyöriskelen sitten sängyssä ihan sinnillä ainakin kuuteen-puoli seitsemään, ennen kuin nousen ylös. Energiaa on heti aamusta vaikka muille jakaa ja muu perhe herääkin sitten yleensä johonkin kodinkoneen ääneen, kun en malta olla touhuamatta. Muut samalla dietillä olevat sanovat, että tämä on ohimenevä vaihe. Unet kuulemma pitenevät muutaman viikon jälkeen, mutta lopullinenkin unentarve jää kuitenkin selvästi pienemmäksi kuin ennen dieettiä. Se olisi varsin toivottavaa, aikaisemmin kun minulle ei riittänyt mikään unenmäärä, aina väsytti!

Tänään aamulla vaaka näytti lukemaa 86,7kg, eli taas on tippunut 500g vuorokaudessa. Vähän liian lujaa menee, mutta kun enempää en jaksa syödä. Annokset ovat todella suuria ja tukevia. Mutta annetaan nyt painon pudota, kyllä se jossain vaiheessa hidastuu!