Voi kuinka aika onkaan taas hurahtanut! Olen yrittänyt selviytyä työpäivästä toiseen helteen kourissa, eikä illalla ole ollut pienintäkään halua napata läppäriä syliin. Kaikki seuraamani blogit ovat ihan jääneet paitsioon ja tämä omakin... voi voi... mutta tänään ei ole lämmintä enää kuin vaivaiset 25,4 astetta (ajatelkaa, kymmenen astetta vähemmän kuin muutama päivä sitten!) ja tämähän tuntuu jo varsin hyvälle! Siispä istun pihakiikussa selaamassa blogeja ja päivittelen vähän tätä omaanikin samalla.

Ruokavalion suhteen sujuu taas hyvin. Välillä oli muutama peräkkäinen päivä, jolloin söin jäätelöä (sellaista ihan tavallista kaupasta ostettua!) ja sen lisäksi päivän ruokavalio koostui pähkinöistä ja vichystä. Ei hyvä! Onneksi tälläinen ruokavalio rupesi tökkimään heti alussa ja sain kelkan käännettyä taas oikeaan suuntaan. Paino on pysynyt täysin ennallaan, heittelee kilon ylös-alas, mutta sehän on ihan normaalia, ainakin minulle. En ole suostunut stressaamaan painon suhteen ollenkaan. Helteet ovat olleet niin suuri rasitus elimistölle, että olen oikein tyytyväinen, jos paino ei nouse. Liikkuminen on jäänyt ihan nolliin. Kuka muka jaksaa liikkua, kun lämpömittari näyttää joka päivä vähintään 30 astetta? En minä ainakaan. Luulenpa, että kun helteet hellittävät, saattaa painosta pudota pari kiloa varsin vauhdikkaasti nesteiden muodossa.

Tänään kävin kaupasta ostamassa kylmäpuristettua neitsyt kookosöljyä, jota olis nyt tarkoitus pistellä poskeen ainakin kerran päivässä. Aikaisemmin kokeilin kookosöljyn syömistä (juomista?), mutta eihän se mennyt alas, kun en älynnyt ostaa tarpeeksi laadukasta öljyä, yök... Nyt ostamani öljy oli kolme kertaa kalliimpaa, mutta sitä pystyy ottamaan sen pari lusikallista ilman yökkäilyä. Joku kehoitti sekoittamaan öljyn kahviin, siinä se ei kuulemma maistu juuri ollenkaan. Täytyypä kokeilla huomenna. Toivottavasti ei kahvi mene pilalle. Samaa öljyä ajattelin kokeilla tyttöni käsien ihottumaan, johon mikään aine ei ole vielä tehonnut. Kookosöljy on ainakin joillekin antanut avun iho-oireisiin, joihin mikään muu "lääke" ei ole tepsinyt. Toivotaan, että tästä olis apua meilläkin!

Tänään voisin jopa ajatella pientä lenkkiä koiran kanssa illan suussa. Ja sitä ennen voisin vaikka ommella itselleni pari T-paitaa. Entiset kun ovat joko isoja tai sitten täysin kulahtaneita. Ihanaa, kun taas pystyy tekemään jotain ilman, että hiki virtaa noronaan!