Ensimmäinen lomaviikko on nyt vietetty kaksien juhlien merkeissä, jotka kestivät yhteensä monta päivää, huh...

Loppujen lopuksi kaikki sujui hienosti ilman suurempaa draamaa, mikä on meidän suvussa varsinainen ihme!

Ruokailujenkin kanssa oli tietysti vähän niin ja näin, mutta hiilareita en pahemmin suuhuni pistänyt. Ei tehnyt edes mieli, jotenkin ne tuntuvat tällä hetkellä lähes vastenmielisiltä. Tietysti tieto siitä, että minulle tulee huono olo, jos pistelen hiilareita yhtään reilummin, auttaa siinä, ettei niitä tee mieli!  Hiilareita tuli kyllä jonkin verran viinissä, jota lipittelin lähes joka päivä.

Jännityksellä kävinkin tänään vaakalla, hieman hirvitti, ettei vain paino olis noussut... mutta eipä ollut noussut. JIPPII! Kahden viikon pudotus jää varsin vaatimattomaksi, 200 grammaan, mutta lomatulokseksi vallan mainio. HYVÄ MINÄ!

Katselin juhlakuvien ohessa itsestäni puoli vuotta sitte otettuja kuvia ja oikeasti JÄRRRKYTYIN! Siis miten karseen näköinen olen ollut; turvonnut, kalvakka, elähtänyt... YÄK! Nyt uusissa juhlakuvissa katselee ihan toisen näköinen ihminen; paljon hoikempi, virkeän ja hyvävointisen näköinen. Tämä antoi jälleen uskoa siihen , että olen oikealla tiellä.

Lomanvietto jatkuu nyt pari päivää pihatöiden merkeissä ja sitten lähden pienelle matkalle naapurimaahan. Aurinkokin paistaa taas!