Lapset odottaa huomisaamuksi munia hauskojen tehtävien kera, auts... Itse olemme opettaneet lapsille, että pääsiäismunien etsiminen on hauska leikki, milloin arvoituksia, milloin tehtäviä. Takavuosien pehmoeläinten johtama arvoitusaamu on jäänyt lähtemättömästi lasten mieleen, siitä riittää juttua joka pääsiäinen alla. Nyt vain meinaa ideat olla loppu, finito. Huomenna pitäsi aamulla olla jotain kivaa, mutta mitä? Itsepä olen kuoppani kaivanut... illalla on lyötävä viisaat (?) päämme yhteen miehen kanssa ja keksittävä jotain repäisevää. Että silleen...

Kävin kaupassa piiitkän ostoslistan kanssa ja sain taas kirota asumistani pienellä kylällä; ei pinaattia, ei kesäkurpitsaa, ei tuoretta kalaa...pääsiäispyhien ruokasuunnitelmat menivät täysin uusiksi, kun päätin, että nyt en kyllä lähde ajelemaan 60 kilometriä ruuan takia. joskus tämä vain ärsyttää!!

Yritän opetella syömään Antti Heikkilän ohjeiden mukaan pari ruokalusikallista kookosrasvaa päivässä. Mutta miten sen saa alas? Onko joku keksinyt hyvän konstin tähän? Ajattelin nyt illalla sekoittaa sen kaakaoon, jospa se ei kaakaon seassa maistuisi niin ällölle, toivotaan. Kookosrasvan ohella olen syönyt tänään eilisen jämiä (lihaa, grillattuja vihanneksia, uunimunakasta), ne maistuivat oikein herkulliselta uudelleen lämmitettynä, njam.

Aamun vaakalukema oli 85,3kg, eli -300g eilisestä.