Tänään, 15.3.2010, vointini on paska. Ensimmäinen ajatus aamulla on: "väsyttää". Ja sama ajatus takoo päässä koko päivän. Illalla viimeisenä ajattelen:" väsyttää". Nytkin istun tuolissa ajatellen: "väsyttää". Siis ei voi olla totta!

Tarkemmin olotilaani miettiessäkin tulee mieleen vain kaikenlaista inhottavaa. Minua ärsyttää, haukotuttaa, masentaa, ahdistaa. Kumartaessa mahanesteet nousee suuhun. Kengännauhojen sitominen tuntuu pahalle. Pissat tulee housuun, kun joudun juoksemaan. Hengästyn rappusissa. Vaatteet ei mahdu päälle. Verensokerit on koholla. Naama on turvoksissa ja iho kelmeä. Mitä vielä? Ääh... siis eihän tämä voi olla näin!!!

Eilen tilasin Rasalas-nettikaupasta kaksi Antti Heikkilän kirjaa: Ravinto ja terveys ja Hyvänolon keittokirja 1. Tänään käyn kirjastosta etsimässä niitä, kun en malta odottaa. Haluan saada elämänmuutoksen käyntiin nyt ja heti.

Toivottavasti näistä löytyy apua tähän olotilaan. Odotukset ovat korkealla, uskon tähän asiaan (ja sehän on jo puoli voittoa)!

Tämän päivän lukemat aamulla olivat: paino 92,5 kg   BMI 30   vyötärönympärys 105cm. Nii-in, tästä ei ole kuin yksi suunta.