Pääsiäinen on kulunut ihanan laiskottelun merkeissä. Tai oikeastaan... enpä juurikaan ole laiskotellut, vaan touhunnut kaikkea kivaa: leiponut, istuttanut siemeniä, virkannut, siivonnut kaappeja, lukenut kirjoja... kaikkea sellaista, mitä aikaisemmin en ole jaksanut / viitsinyt tehdä, vaikka mieli olisi ehkä tehnytkin. Omituista. Edelleenkin jaksan ihmetellä tätä energian määrää, mistä se kaikki tuli?

Unetkin ovat jotakuinkin normalisoituneet, nyt nukun n 6-8 tuntia yössä ja se riittää. Päivällä ei käy mielessäkään, että ptiäisi ottaa päiväunet. Ja ennen dietin aloitusta minulla ei muuta päivän aikana mielessä ollutkaan. Silloin takoi koko ajan takaraivossa sana "väsyttää" ja jos vain tilaisuus tuli, niin varmasti menin pötkölleni! Nyt tuntuu, että paivässä on tuntejakin paljon enemmän, koska aikaa ei mene lepäämiseen ja syömiseen tai syömisen suunnitteluun. Nyt ruokailut tapahtuvat selkeän säännöllisesti kolme kertaa päivässä, ei välipaloja, ei nälkää. Syöminenkin on ihanan selkeää, voin syödä hyvällä omalla tunnolla hyvälle maistuvaa ruokaa mahan täyteen. Ei mitään monimutkaisia ruokavalioita. Hitski. Elämä on helppoa ja mukavaa!

Painon putoaminen on ilmeisesti nyt hieman hidastumassa, joten siirryn punnitsemaan itseni kerran viikossa, maanantaisin. Tämän aamun lukema oli 85,0kg.