Sinne se meni. Loma... huoh... Kolme viikkoa vauhdikasta, mutta silti huisin rentouttavaa lomaa. Olisin kyllä voinut (tarvinnut) viettää vielä toiset kolme viikkoa taukoa työelämästä, tässä ajassa ei ehtinyt vielä levätä niin paljoa, että olisin sillä kuitannut monen vuoden pitämättömät lomat. Mutta näin on nyt näreet, ei voi mitään.

Töissä olikin sitten sellainen rivakan puoleinen paluu arkeen; puhelin soi sata kertaa, sähköpostit tulvi laatikossaan, sairaslomia kertyi pitkin päivää... apua! No, tämä kyllä tästä rauhoittuu heinäkuun puolelle mentäessä, silloin kun melkein kaikki ovat lomalla. Eli silloin ei mikään asia etene, eikä uusia laiteta vireille. Odotan oikein leppoisaa heinäkuuta!

Eilen, kesäloman viimeisen päivän kunniaksi, kaivelin kaapin perukoilta jo pölyyntymään päässeet lenkkarini ja houkuttelin karvaisen kaverini piiitkääästä aikaa juoksulenkille.

Etukäteen hieman jännäsin, miten juoksu sujuu. Ensinnäkin edellisestä lenkistä on aikaa puoli vuotta ja toisekseen VHH-ruokavalion vaikutus juoksuun vähän mietitytti. Mutta ei tuntunut missään. Niin vain juosta lönkyttelin neljän kilometrin lenkin. Karvakamukin meinasi hyytyä ennen minua, raukalla oli kuuma turkki päällä juostessaan!

Tänään aamulla vaaka kertoi minulle mukavia juttuja: paino oli pudonnut! Huolimatta lomasta, juhannuksesta, reissuista!!! Tämän aamun lukema oli 74,7kg. Eli miinusta kahden viikon takaiseen lukemaan oli 2,4kg. HITSKI, hienoa! Hyvä minä!!!