Ääh, palaveri, palaveri ja taas palaveri... voiko tylsempää työpäivää ollakaan? Yhden palaverin aihe oli niin mielenkiintoinen, että istuin siellä mielelläni. Mutta nuo kaksi muuta, plääh... Ja kun on tottunut siihen, että työssä saa liikkua, joskus paljonkin, niin kyllä tuo istuminen tuntuu rankalta!

Nyt illalla ajattelin siivota terassit ja laitella sinne jotain kesäkukkasia. Ei varmaankaan vielä muuta uskalla ulos laittaa kuin Orvokkeja, mutta onpahan siinä aluksi. Siihen en jaksa ruveta, että nostelisin kukkaset yöksi sisälle. Ja unohtaisin ne kuitenkin pihalle ja pakkaset tappais sitten kukkaseni...

Tänään olen syönyt aivan mahtavan hyviä ruokia; aamupalalla partamiestä mansikoilla, lounaaksi karpin tortilloja ihanaisella jauheliha-chilitäytteellä. Ja nyt päivälliseksi pistelin herkullista katkarapusalaattia (=katkarapuja, sipulia, majoneesia, avocadoa, munaa, kurkkua), njam! Vielä ajattelin keitellä kupillisen kahvia ja nautiskella sen kanssa karppisuklaata.

Tänään vaaka näytti 80,2kg. Juuri ärsyttävästi yli 80 kilon!!! Viikkopudotus oli 800g. Ens viikon luku alkaa sitten seiskalla, pakko!