Epäilin eilen, kuinka saan syötyä pihvin, joka kuului eilisen päivän ruokiin. Niinpä vain se tuli syötyä ja maistui oikein mainiolle. Pihvin paistamisen annoin miehen tehtäväksi ja ohjeeksi paistaa mehevä, hieman punertava pihvi. Sellaisen sitten sain. Oli muuten ensimmäinen kokoliha-annos noin viiteen vuoteen! Eikä taida mahakaan asiasta purnata...

Eilen illalla tuntui energiaa riittävän. Nukkumatti ei saapunut normaaliin aikaan ennen yhdeksää, vaan odotutti itseään kymmeneen-yhteentoista. Aamulla sitten katselin sirmät virkeänä lumimyrskyä makkarin ikkunasta jo kuuden aikaan. Lapset kyselivät puoli seitsemän aikaan keittiössä, että mitä ihmettä äiskä tekee tähän aikaan ylhäällä...

Tämän aamun aloitin munakokkelilla, paistetulla jauhelihalla ja eilisillä paistetuilla vihanneksilla, lisukkeena kaalisalaattia. Lounaaksi pistelin tonnikalaa, kaalisalaattia ja hapankaalia. Päivälliseksi syön grillattua lohta, ruusukaali-pinaattipaistosta ja jälkkäriksi marjoja.

Nälkä ei edelleenkään ole ollut koko aikana. Virtaa tuntuu piisaavan moneen asiaan, mitä en ennen edes ajatellut tekeväni. Kengät hölskyy jalassa, olisiko turvotus vähentynyt? Mieli on paljon parempi, elämä tuntuu paljon iloisemmalta. Jep, nyt tuntuu hyvältä!

Tänä aamuna vaaka näytti lukemaa 88,8kg. Kuinkahan kauan paino putoaa näin ravakkaa vauhtia? Aikaisemmissa laihdutuksissani (ehkä n 10 kertaa) paino on pudonnut nopeasti viisi kiloa ja sitten onkin ollut tiukkaa jokaisen gramman kanssa. Erona aikaisempaan on nyt se, ettei minulla ole nälkä, voin ja jaksan hyvin. Ja ruoka on todella maittavaa. En muistanutkaan, miten hyvälle maistuu voissa paistettu ruoka! Mausteeksi puhdasta merisuolaa ja vähän pippuria... eipä parempaa ruokaa ole minulle tarjottu PIIITKÄÄÄN aikaan!

Illalla onkin edessä kauan odottamani konsertti, lähdemme miehen kanssa katsomaan Club for fiveä. Yritän oppia pitämään itsestäni huolta ja nyt tarjoan itselleni vapaaillan rakastamani musiikin parissa. Huomisen päivän pyhitän toiselle rakkaalle harrastukselleni, ompelulle. Näistä saan ehkä virtaa taas ensi viikon haasteisiin!