Huoh...olipas rankka työpäivä... miljoona asiaa hoidettavana, jotta pääsin viettämään (ihan oikeasti) ansaittuja vapaapäiviä. Taas tuli ylityötunteja siihen loppumattoman pitkään listaan, joka vain kasvaa ja kasvaa. Saapa nähdä, pystynkö sitä ikinä lyhentämään toisesta päästä. Onneksi minulla oli apuna näppärä nuori opiskelijaneito, jolle pystyin delegoimaan ison osan töistäni. Ilman häntä olisin varmaan vieläkin työpaikalla tiesikan äärellä vääntämässä henkilöstötilinpäätöstä, vuosilomapäiviä, työvuorolistoja...

Huomenna aamulla nukun pitkään (tai sitten en, jos ei nukuta), naatiskelen rauhassa aamupalan, käyn pikku lenkillä ja sitten asettaudun kiiltokuvakasani kanssa keittiön pöydän ääreen. Kiiltokuvien seurassa vierähtää todennäköisesti koko päivä ja sehän on hauskaa!

Tämän päivän ruokalistalla oli kalaa (lohta, mitäpä muuta), kesäkurpitsagratiinia ja salaattia. Aamupalalla juustomunakasta ja lounaalla salaattia ja tonnikalaa. Töissä oli täytekakkukahvit ja ajatelkaa, minun ei edes tarvinnut miettiä, että otanko kakkua vai en. Ei tehnyt mieli. Kummallista.

Ainut mieliteko, mikä minulla ajoittain on, on viini. Enkä siitäkään tiedä, onko se vain tottumusta. Olen aina ottanut viiniä, kun vapaapäivät alkavat, karkin ja sipsien kera. Nyt nautin mieluummin hyvästä olosta, kuin hetken hyvästä mausta suussa ja jätän sen viinin juomatta.

Tänään vaaka näytti aamulla samaa kuin eilenkin, 85,8kg.