Aamulla, kun astuin vaakalle, näytti se vain lukemaa 13. Olisko patterit finaalissa? No, nyt on uudet patterit kaupasta haettu ja kohta käyn asentamassa ne paikalleen, toivottavasti vaaka siitä tokeentuu! Eli tämän viikon lukemat taidan jättää väliin ja palaan asiaan ensi viikolla.

Tänään on ollut kuuma, siis tosi KUUMA! Yksi mielenkiintoinen ilmiö näköjään liittyy minun karppaamiseen; minä en hikoile. Tai tietysti vähäsen, mutta esim dödön pettämisestä ei ole mitään pelkoa. Ei yhtään hullumpi juttu.

Ruokavalio on pysynyt näinä lämpiminä päivinä kylmänä. Olen pistellyt kasapäin pähkinöitä, mansikoita, tomaatteja,salaattia, kurkkua,  kyytipoikana juustoja ja leikkeleitä vichyn kera. Lämmintä ruokaa ei tee mieli ja miksipä ruan pitäisi lämmintä olla? Ravintoarvoltaan nämä ruuat peittoavat varmasti monen niin sanotun "oikean ruuan".

Juoksemaan tekisi mieli, mutta sen verran järki toimii helteestä huolimatta, että hillitsen itseni, enkä lähde juoksemaan. Ehkä pieni kävelylenkki voisi toimia myöhään illalla. Siinä pitää vain olla varovainen, ettei yöunet häviä, niin kuin usein käy iltalenkin jälkeen!

Nyt kipaisen kuitenkin ensin kauppaan täydentämään vichy-varastoni. Heippa!