Viime yön unet jäivät hyvin vähiin, ei nukuttanut. Syynä tähän varmaan ovat päiväunet, jotka eilen normaaliin tapaan sunnuntaina otin. Unentarve on vähentynyt näköjään niin rajusti, ettei päivällä kannata nukkua. Ja miksipä nukkuisin, kun ei väsytä! Unettomasta yöstä huolimatta tämä päivä on sujunut kohtuullisen hyvin, ainoastaan tuossa päiväkahvin jälkeen meinasi olla hyytynyt olo, mutta sekin meni ohi nopeasti.

Työkaverikin laihduttaa. Minä en koskaan ole julkisesti kertonut laihdutuksistani. En tiedä, miksi. Siispä en ole kertonut nytkään, eikä kukaan ole mitään huomannut. Päinvastoin, ovat päivitelleet minun aamupaloja; jestas, miten sinä tuollaista epäterveellistä mössöä syöt heti aamulla??!! Ja noin PALJON!!  Lounas onkin tässä dietissä niin "kevyt", että se menee ehkä jopa normaaliin laihdutusruokakategoriaan, sitä ei kukaan ole ihmetellyt. Joku on kohautellut kulmiaan, kun olen lorauttanut kahviin kermaa. Mutta enpä ole kertonut vielä kenellekään, mistä on kyse... Mutta tuohon työkaveriin palatakseni, hän laihduttaa sillä perinteisellä tavalla syömällä vähän ja liikkumalla paljon. Ihan mielenkiintoista seurata, miten meidän dieetit toimii. Molemmilla on suunnilleen saman verran pudotettavaa, luulisin. Ja molemmat olemme nyt laihduttaneet n 4-5 kiloa, työkaveri kolmen viikon aikana, minä yhden...

Tänään houkuttelen miehen kaverikseni punttisalille. Mies on ihan hätää kärsimässä minun kanssa. Entisestä sohvaperunasta, haluttomasta lihakasasta, ärjyvästä pirttihirmusta on tullut ihan outo: se nauraa, liikkuu ja sen kanssa uskaltaa jutella! Mutta eiköhän mies toivu, kunhan selviää alkushokista!

Tänään aamulla vaaka näytti lukemaa 88,4kg. Vyötärön ympärys se sama, 105cm!!!!