Tämän päivän olen viettänyt kiiltokuvien järjestely- urakan kanssa.

Paljon olen saanut jo järjestettyä, mutta paljon on vielä edessä...

Iltapäivällä aurinko sai aikaan sen, että oli ihan pakko lähteä siemenkauppaan hypistelemään siemen- ja sipulipusseja. Ja tarttuihan sieltä taas  mukaan kaikenlaista, ostin mm ruskoliljan sipuleita, niitä ihania vanhanajan liljoja. Siemeninä ostin vaikka mitä; kukkia, parsakaalia, chiliä... Pihalla on lunta vielä n 50cm, eli kaukana on se aika, että pääsen maahan näitä istuttelemaan.

Kävin myös tutustumassa uuteen eko / luomukauppaan, mikä avattiin naapurikaupunkiin. Ihan kiva perusvalikoima luomutuotteita kaupassa oli, mutta saapa nähdä, riittääkö kaupungin ostovoima pitämään liikkeen pidon kannattavana. Tällä kertaa ostin luomuhapankaalia, ens viikolla haen perheelle perunaa ja porkkanaa luomuna, ja ehkä juuri jauhettuja jauhoja lasten leipomuksiin. Kaupan pitäjinä on neljä innokasta nuorta miestä ja palvelu oli kyllä huippuluokkaa, ystävällistä ja kohteliasta, hienoa!

Pyysin miestä laittamaan fillarini kesäkuntoon. Pyörätiet ovat nimittäin jo sulat ja nyt pääsen pyöräilemään kaikki matkani kirkonkylällä. Ja se on mukavaa.

Tänään aamulla vaaka näytti lukemia 85,6kg, siis -200g eilisestä. Hyvähyvä.