Nyt alkoi kolmen päivän vapaa, yes! Taistelen itseni kanssa huomisen päivän ohjelmasta; siivoaisinko vai enkö siivoaisi? Ehkä teen puolen tunnin pikasiivouksen ja sen jälkeen lenkki aurinkoisessa (pakko paistaa aurinko!) säässä nautiskellen. Ja sitten vaikka vähän lukemista, musiikin kuuntelua, rauhassa syömistä...

Tämän päivän aloitin kahdella keitetyllä munalla, graavilohella ja salaatilla. Lounaaksi söin salaattia ja savulohta, ai kun oli hyvää! Päivälliseksi valmistin naudanlihasta sellaisen välimerellisen ruuan, jonka nimi on Fagiolinis riffati. Hienosta nimestään huolimatta varsin yksinkertainen, maistuva ruoka, johon tuli sipulia, tomaattia, valkosipulia ja naudan lihaa.

Ihmeen hyvin minäkin olen oppinut lihansyöjäksi viiden vuoden tauon jälkeen! Tuntuu todella hyvältä ruokailun jälkeen, kun elimistö on virtaa täynnä. Johtuneeko sitten yksin lihasta, vai myös rasvasta ja annoskoosta. En koskaan, ikinä ole syönyt tälläisiä määriä ruokaa ja siitä huolimatta paino putoaa. Hurja juttu!

Tänään aamulla vaaka näytti 87,8kg.