Moi vaan pitkästä aikaa!

Anonyymi (?!)  tuolla kommentissa arveli, että olen ratkennut vanhoille tavoilleni, mutta e-hei, en ole! Ja anonyymille vielä sen verran, että kyllä minä yleensä kärsin krapulasta vasta seuraavana päivänä ja tähän asti ei ole ollut tapana saada ko oireita puolikkaasta lasillisesta, kyllä siihen tarvitaan vähän enemmän ...

Bloggaaminen jotenkin vain jäi, kun homma sujui omalla painollaan, ilman sen kummempaa "pinnistelyä". Ei ole ollut tarvetta tsempata itseäni tänne blogiin kirjoittamalla...

Mutta kuten jo sanoin, homma jatkuu ja paino on asettunut mukavasti n 70:een kiloon ja siinä se tuntuu pysyvän tällä ruokavaliolla, joten ajattelin tyytyä siihen, hyvältä kun tuntuu!

Ruokavalio on pysynyt melko tarkkaan samanlaisena jo 8,5kk. Pikkuhiljaa ruokavaliosta on jäänyt enenevässä määrin pois lisäaineita, eli teen lähes kaiken itse ja mitä en saa tehtyä, niin yritän ostaa luomuna tai jos tätäkään ei löydy, niin sitten sellaisena versiona, jossa on mahdollisimman vähän E-kirjaimia.

Terveys on pysynyt todella hyvänä, dietin myötä ovat hävinneet selkäkivut ja iho-ongelmat, energiaa tuntuu riittävän vaikka mihin.

Joten enpä minä muuta osaa sanoa, kuin että HYVIN PYYHKII!!!

Lopetan tämän blogin tähän ja toivotan kaikille oikein hyvää ja vauhdikasta uutta vuotta .